TWS Automation S.r.l.

TWS Automation on italialainen "Low Cost" tuotantolinjojen valmistaja. Se on perustettu 1997 ja on osa C-Map konsernia, joka on maailman johtava karttojen ja  satelliittinavigointijärjestelmien valmistaja. TWS:n tuotevalikoimiin kuuluu Reflow-uunit, SMT-ladontakoneet, pastanpainokoneet ja profilointilaitteet sekä lisälaitteet edellä mainittuihin koneisiin.

EKVAL Oy tarjoaa tuotteille teknisentuen varaosapalveluineen.

 

TWS Automation valmistamat Quadra-komponentti ladontakoneet ovat suunniteltu monipuoliseen piensarjatuotantoon. Ne voivat käsitellä aina 0201-komponenteista isoihin piireihin ja ladontayksikkö voidaan myös varustella annostelijalla, jolloin juotospasta tai liima pystytään annostelemaan samalla laitteella.

 

TWS SR-sarjan pastanpainokoneissa mahdollisuus valita täysin manuaalisesta painoprosessissa asteittain aina täysin automatisoituun prosessiin.

TWS:n omasta tuotannosta myös laitteisiin sopivat raakkelit erimateriaaleilla, raamit stensiileille ja stensiilien säilytysratkaisut.

TWS Automation valmistaa laajan valikoiman erikokoisia uuneja proto- ja piensarjojen valmistukseen. Pienimmästä eräuunista aina 3m pitkää, 4 lämmmitysvyöhykkeiseen uuniin joka voidaan varustaa verkko- tai ketjutappikuljettimella.

TWS:n raamit heidän moniin pastanpainkoneisiin kuin muidenkin valmistajien laitteisiin. Saatavilla kiinteitäraameja pienempiin laitteisiin ja 2- ja 4-sivun stensiilikiinityksellä olevia raameja kun stensiilejä enemään ja työnvaihto on sujuttavat helposti ja nopeasti.

TWS stensiilisäilytysratkaisu on tehokastapa pitää stensiilit hyvässä järjestyksessä ja puhtaina kun niitä ei tarvita.

TWS lämpötilaprofilointilaitte soveltuu reflow- ja aaltojuotoslämpöprofiilin mittaukseen. Erinomaisella hinta-laatusuhteella varustettu RT04 mahdollistaa lämpöprofiilin mittauksen ja sen analysoinnin.

TWS Automationin DM 500 piirilevyleikkurilla turvallisesti piirilevyn katkaisu ilman levyn tai komponenttien vahingoittumista.

Lisätty ostoskoriin