MP ELEKTRONIK - DRY CABINET kuivasäilytyskaapit komponenteille ja piirilevyille

MP Elektronik on tsekkiläinen komponenttien kuivasäilytyskaappeja valmistayritys. Laadukkaat kaapit valmistetaan Euroopassa ja niiden ominaisuuksina on tarkka ja alhainen kosteuden taso, korkea jopa 60 tai 70 asteen kuivauslämpötila jolla saavutetaan nopea kuivaus, matala energiankulutus ja tietysti ESD-turvallisuus. Kaikki kaapit ovat tietenkin valmistettu IPC-standardien mukaisesti.

Vaativampaa käyttöön on saatavilla seuranta ohjelmistoja niin kaapinkäytön kuin komponentteille ja RFID-lukijat sähkömagneettisesti lukkuituviin oviin.

 

Dry Cabinet I ST, II ST ja IV ST ovat suunniteltu komponenteille, joille tarvitaan lyhyt aikaisempaan varastointia ja nopeaan kuivausta. Ne saavuttavat alle 0,5 RH kosteuden ja kosteutta mitaan sekä ohjataan tarkoilla Rotronic:n antureilla.

Kaapit voidaan valita mallista riippuen jakaa 1, 2 tai 4 erikseen säädettävään lämpötilaan ja ne toimivat silloin omina yksikköinään eikä oven avaus vaikuta muiden osioiden kosteuteen. Kaapit voidaan vakiona lämmittää jopa 60 asteeseen ja valinnaisesti jopa 70 asteeseen.

Kaappien tilavuudet ovat 260, 550 ja 1010 litraa.

DRY CABINET I LT, II LT ja IV LT ovat tarkoitettu komponenttien pidempi aikaisempaan säilytykseen, jossa hitaampi kuivatus on riittävä. Ne saavuttavat alle 0,5 RH kosteuden ja kosteutta mitaan sekä ohjataan tarkoilla Rotronic:n antureilla.

Kaapit voidaan valita mallista riippuen jakaa 1, 2 tai 4 erikseen säädettävään lämpötilaan ja ne toimivat silloin omina yksikköinään eikä oven avaus vaikuta muiden osioiden kosteuteen. LT-mallit voidaan varustaa myös lämmitykseen, jolloin ne voivat saavattaa 40 asteen lämpötilan.

Kaappien tilavuudet ovat 315, 690 ja 1385 litraa.

 

 

Pyydä lisätietoja tuotteista

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.
Lisätty ostoskoriin