EKVAL OY:n huoltopalvelut

EKVAL OY:n toimintaperiaatteisiin on kuulunut alusta alkaen tarjota asiakkailleen valmiita ratkaisuja. Laitteistojen ja materiaalien lisäksi Ekval tarjoaa asennus-, huolto- ja prosessitukipalveluita omalla organisaatiollaan.

Huolto- ja varaosapalvelu

Huolto- ja varaosapalvelu ovat tärkeä osa kokonaisuutta, jolla tuotannon jatkuvuus voidaan saavuttaa. Säännölliset huollot takaavat parhaiten laitteiston toimivuuden. Huoltoja on syytä tehdä säännöllisesti alusta alkaen, jolloin kustannukset pysyvät kurissa. Myös huoltoajan voi silloin itse valita sen sijaan, että laiterikko pakottaa korjaukseen kesken tuotantokiireiden

Huoltosopimus

Huoltosopimuksella voitte siirtää koneen huollon ja kunnossapidon pois omilta tuotannonhenkilöiltä ja näin he voivat keskittyä omaan avainosaamiseensa. Palvelun sisältö ja huollon laajuus mitoitetaan asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Yksittäiset määräaikaishuollot räätälöidään tapauskohtaisesti, jolloin sen ajankohta, sisältö ja kustannukset ovat ennalta tiedossa. Laitteiden huolto- ja ylläpitokustannukset eivät pääse yllättämään, kun ne ovat ennalta kartoitettu huoltosopimuksissa

Prosessituki

Tarvittaessa autamme asiakkaitamme aalto- ja reflow -prosessien profiloinneissa ja prosessiongelmissa. Asiakas saa käyttöönsä meidän käytännön kokemuksen ja tuntemuksen laitteiden, apuaineiden ja juotosmateriaalien käyttäytymisestä. Yhteistyöllä saavutamme parhaimman mahdollisen tuloksen yrityksenne eduksi. Pyrimme tukemaan myös muiden laitevalmistajien koneita.

Kalibrointipalvelu

Kauttamme Ersa mittalaitteiden kuten Sensor Shuttle ja DTM100 kalibroinnin. Kalibrointipalvelu myös muille myymillemme laitteille.

Kysy myös mahdollisuutta laitteiden vuokrauksesta.

Lisätietoja huoltopalvelusta info@ekval.fi

Lisätty ostoskoriin